Vi producerer kort igen i det nye år. God jul og godt nytår.
00
d
00
t
00
m
00
s
til næste produktion pga. sommerferie
Byg dit kort

Om os

MyFutCard er et ungt, dansk startup

MyFutCard er et ungt, dansk startup, der startede med et ønske om at skabe nye og spændende måder at fejre fodbolden på. Og med vores seneste FutCards mener vi bestemt, at vi godt på vej til at gøre dette. Fordelen ved at vælge MyFutCard er, udover den høje kvalitet og den gode pris, at vi har streamlined processen, så det er meget hurtigere og nemmere at designe dit eget kort.
Lær os at kende
HURTIG LEVERING
Bestil dit kort i dag og du vil modtage dit kort allerede i næste uge.
10.000+ GLADE KUNDER
Vi har produceret FutCards i alle variationer og farver.
DANSK KVALITET
Vi har nøje udvalgt vores trykmateriale, og hver prodution bliver kontrolskret.

Dit eget unikke design af FutCard

Hos MyFutCard slipper du derfor for lang ventetid, da du ikke skal forbi vores designere. 

Vi giver dig skabelonen og du designer så helt selv dit eget kort real-time. Når du placerer din ordre er designet derfor allerede klar og vi kan gå direkte til produktion, hvorfor du ikke skal vente uger på at modtage din ordre. 

En anden fordel ved dette, er selvfølgelig også, at du nemt kan rette I dit eget design og sikre, at det bliver helt som du ønsker det. Vi håber, at du vil være en del af vores rejse.
Byg dit kort

Kvalitet og slidestærke FutCards produceret i Danmark

Hos MyFutCard værner vi om den danske kvalitet. Derfor er alle vores fodboldkort produceret med det bedste, mest slidstærke materiale og er ligeledes nemme at hænge op på væggen. 

Samme kvalitet afspejles selvfølgelig I vores kundeservice, som vi tager meget seriøst, hvorfor vi altid tilbyder hjælp via chat, hurtige besvarelser på mail og selvfølgelig en streamlined, lynhurtig leverings-proces, hvor du kan følge med fra start til slut.
Se vores produkter

Den unikke og personlige gave

MyFutCard’s personlige FutCard gør det nemlig muligt nemt at designe dit helt eget, personlige fodboldkort af høj dansk kvalitet. 

Kortene kan bruges til mange ting - fra en fed gadget til dig selv til en gave til kammeraten. Ja, selv til et humoristisk selvportræt hos mor og far, hvis det er det din kreativitet byder på. Mulighederne er uendelige, og kun fantasien sætter grænsen for hvad et FutCard kan bruges til.
Design dit kort

Vi tager gerne imod ønsker og feedback

Byg dit eget FutCard I dag med MyFutCard - og se hvor let og sjovt, det er. Hvis du har feedback til vores produkt eller ønsker hertil, så hører vi meget gerne fra dig. Vi har vores egne grafikkere tilknyttet vores team, hvorfor vi har muligheden for opfylde særskilte ønsker ligeså. 

Vi forsøger hele tiden at forbedre ikke bare vores kundeservice og hjemmesideoplevelse, men også værdien af vores produkt.

Gå til kontaktsiden

Mere end 10.000+ tilfredse kunder

Byg dit kort
Om MyFutcard
MyFutCard er et ungt, dansk startup, der startede med et ønske om at skabe nye og spændende måder at fejre fodbolden på. Fordelen ved at vælge MyFutCard er, udover den høje kvalitet og den gode pris, at vi har streamlined processen, så det er meget hurtigere og nemmere at designe dit eget kort.
Kontakt
+45 71 92 82 29
[email protected]
MYFUTCARD ApS
Engelsholmvej 26
8940 Randers
CVR: 39986442
da_DK
kurv
byg-dit-kort
false
4213
DKK
Ugyldig filtype. Benyt venligst jpg eller png.
Billedet du har valgt er større end normalt og det vil derfor tage ekstra tid at fjerne baggrunden. Vil du fortsætte eller vælge et andet billede?
Billedet du har valgt er mindre end anbefalet (500 KB) og der vil derfor være risiko for, at vi har behov for et bedre billede og dermed forsinke ordren. Vil du fortsætte eller vælge et andet billede?
Ved forudbestilling kan du ikke bestille produkter, der skal sendes fysisk. Dette skal du gøre i en seperat ordre. Tøm evt. kurven, hvis ikke du er ved at forudbestille.
DIV
HAN
REF
KIC
SPE
POS
gift linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram